About

saltminSALTMIN MEDIA is a Romanian-American Portal in Hickory, NC. Our purpose is not only to publish important news and original articles, but to have a different perspective over the spiritual and moral values; to promote respect for Biblical and cultural values and to live according to the spiritual values of real Christianity. We want to be Salt and Light and to offer guidance and taste, to stop the moral entropy of our age and to show the way to those who are searching for it.

Scopul acestui portal media româno-american nu este doar să publice știri importante și articole originale, dar să aducă în lumină o perspectivă diferită a ceea ce înseamnă valori spirituale și morale; să promoveze respectul față de Biblie și valorile culturale precum și să încurajeze trăirea în lumina acestor valori. Ne dorim să fim sare și lumină pentru a oferi călăuzire și gust, pentru a frâna entropia morală a vremii în care trăim și pentru a arăta calea celor care o caută.

george-150x150DESPRE REDACTOR…

George Danciu

Am rădăcini creștine din copilărie. Mi s-a părut că nu eram departe de o renaștere în anii adolescenței. Aveam frică de Dumnezeu, credință într-o oarecare măsură din moment ce mă rugam pentru cei din familie, așa cum vedeam că face mama în mod constant. N-am avut ocazia maturizării și alegerii botezului, deoarece am plecat din orașul natal și am făcut liceul la Blaj, unde am stat la cămin, iar în continuare la București la facultate. Pentru a fi cât mai curat m-am căsătorit din anii de studenție. Și Domnul ne-a binecuvântat cu o fiică. Împreună cu soția suntem fericiți că acum, la pensie, suntem înconjurați de gingășia a 4 nepoți (două fete și doi băieți – Glorie Domnului!).

Prin mila și harul jertfitor al Domnului Isus, am fost cercetat de Duhul Sfânt într-o biserică baptistă. Dar eram la fel de fericit cu El, dacă Domnul mă așeza în oricare din grupările evanghelice. Am încheiat legământul credinței, prin apa botezului, la vârsta de 42 de ani fără o lună.

Scrisul, atât cât mi s-a dat, e un dar cu care Dumnezeu m-a binecuvântat și constat că e o îndeletnicire care mă ține pe calea îngustă a credinței și harului Domnului Isus.

Îi citesc cu plăcere și pe ceilalți confrați, apreciind că prin ceea ce facem ne încurajăm unii pe alții pentru a ține cadența și calea ce ne poate duce acolo unde Domnul Isus a pregătit un loc pentru fiecare credincios. Domnul Isus și Dumnezeu Tatăl să fie onorați prin ceea ce facem și gândim. Amin.
 

Situri membre SALTMIN MEDIA:

HICKORY ROMANIAN BAPTIST   ANA TATAR ANDRAS  CORUL BARBATESC AGAPE  DESCULTI BLOGSPOT  DESCULTI WORDPRESS  HICKORY RBC VIDEO WORDPRESS  HICKORY RBC BLOGSPOT   ARMONIA MAGAZINE – USA

Pentru a contacta editorul folositi formularul de contact de mai jos.

Va multumim.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s