Mulți români din Italia se întorc la Dumnezeu…

Am primit multe mesaje ca cel de mai jos, de la români care se află în Italia.

Moartea este mai aproape de ei (și de noi) ca niciodată, motiv pentru care doresc să-și asigure veșnicia. Cei mai înțelepți oameni vor face acest lucru în aceste zile în care siguranța vieții de aici este tot mai șubredă.

Doamna care mi-a scris azi a dorit să-și mărturisească toate păcatele și să ceară putere de la Dumnezeu să se lase de toate. Este clar că Dumnezeu a pus în om gândul veșnicie, de aceea în fața morții până și ateul cedează.

Românii au o problemă mare, au înțeles total greșit credința în Dumnezeu, ei cred că dacă te botezi ca și copil ești mântuit orice ai face. Dar e cea mai mare minciună a Diavolului. Iadul va fi plin de oameni care au crezut că s-au născut mântuiți. Nu există mântuire fără mărturisirea păcatelor, lepădarea de ele și fără ca să crezi că Isus te spală de toate și te acceptă în Raiul Său. Apoi, bineînțeles trebuie să umbli cu Cristos, în Cuvântul Său, în neprihănirea Sa. Mântuirea nu e la grămadă, pe țări și pe familii, mântuirea este personală și este pentru cei care se încred în Cristos și se leapădă de păcate.

Este vremea mântuirii, este vremea împăcării cu Cristos, este vremea să-ți asiguri veșnicia. Nu te mai lăsa mințit, începe să citești Biblia și vei vedea încă de la început că Dumnezeu nu acceptă păcatul, ci dorește salvarea păcătosului din mizeria lui. Altfel dincolo va fi o groază și o durere mai mare decât orice poate produce ciuma sau molima…”

Cu prețuire,
Toni Berbece

P.S: Aici este link-ul unde puteti gasi mesaje care vă pot aduce salvarea prin Cristos, mesajele ascultate de doamna care mi-a scris azi, daca nu le-ai descoperit înca da te rog un click pe acest link:

https://www.youtube.com/channel/UCXqQKwvvtWksh1-GWKYekqA

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s