Recunoaște-ți descendența!

O sărmană cântăreață de pian care voia să dea un concert într-un oras, a făcut de cunoscut într-un anunț că este o elevă a marelui muzician Liszt. Era un neadevăr, dar sărăcia ei era mare. Ce s-a întâmplat însă? În ziua dinaintea concertului a venit și Liszt în acel oraș și a fost cazat chiar în același hotel în care era cazată cântăreața de pian. Sărmana cântăreață a fost cuprinsa de groază. După o luptă grea, i-a recunoscut marelui maestru minciuna . Teama și necazul ei l-au mișcat pe Liszt. El a rugat-o să se așeze la pian și să-i cânte ceea ce voia să prezinte a doua zi. După ce i-a atras atenția asupra unor greșeli, i-a spus: “Acum puteți spune că sunteți eleva mea și în același timp faceți cunoscut că Liszt va cânta ultima bucată!” Cu câtă noblețe a acționat marele muzician!

Regele David, confruntat de păcatul comis a zis: “Atunci Ti-am marturisit pacatul meu si nu mi-am ascuns faradelegea. … Si Tu ai iertat vina pacatului meu.” (Psalm 32:5) 

Dar oare nu a lucrat Cineva mai mare  și mult mai nobil decat Liszt pentru mântuirea noastră? Poate până acum ai purtat pe nedrept numele de creștin. Dacă te numești crștin, esti proprietatea Domnului Isus Hristos și ai viața vesnică? Daca nu, atunci fă ce a făcut sărmana pianistă! Grăbește-te spre Cel al Cărui Nume îl porți pe nedrept, până nu vine ziua judecății! Vino la Domnul Isus Hristos si spune-i totul! Nu-i ascunde nimic, pentru că El îți cunoaste inima si asteaptă o recunoaștere sinceră. El nu numai că te va ierta, ci te va îmbraca cu dreptate dumnezeiască. Vei deveni un adevărat crestin, un copil al lui Dumnezeu. De aceea intră in cămăruta ta si recunoaste-i Lui tot păcatul tău!

Isus zice:  Când te rogi, intră în odăiţa ta, încuie-ţi uşa şi roagă-te Tatălui tău, care este în ascuns; şi Tatăl tău, care vede în ascuns, îţi va răsplăti.“(Matei 6.6)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s