WILLIAM BRANHAM – FALS, FALS, FALS

O scurta recapitulare si concluzie la final de an intr-un tabel simplu, pentru a va ajuta sa vedeti unde se situeaza “mesajul orei” cu adevarat.

Desi vor vedea cu ochii lor, si vor verifica si vor vedea ca noi aici am scris corect si obiectiv lucrurile, EI NU VOR CREDE SI NU ISI VOR ASUMA RASPUNDEREA PENTRU INTREAGA “CARIERA” FALSA SI PLINA DE MINCIUNA petrecuta la mesaj.

Dar pentru multi va fi de mare, mare ajutor.

Sa traiesti intr-o secta a caror invataturi sunt false sau plagiate desi cunosti realitatea, tu esti un om a carei inima este profund otravita. Ma rog pentru inima si sufletul tau.

Nu am facut lista decat cu lucrurile esentiale. Daca luam toate lucrurile false din mesaj ar fi fost un tabel cu sute de randuri.

E corect sau fals ce se spune despre Branham si mesajul lui? Iata o intrebare de bun simt.

Nu e acuzatie, nu urlete, nu jignire, nimic care sa atace persoana ci e doar o intrebare pertinenta.

Ar trebui sa aveti putina demnitate macar sa va puneti si voi aceasta intrebare.

Am inca o intrebare pentru urmasii mesajului lui Branham.

Branham a zis ca daca un om invata un singur cuvant gresit acel om este un invatator sau profet fals si mincinos si acesta trebuie imediat respins deoarece acela da sunete nesigure.

Deci: Afirmatia lui Branham ca daca un om invata ceva fals si perverteste UN SINGUR CUVANT acel om este un profet fals, I SE APLICA SI LUI INSUSI? 

Este corect ca eu sa aplic propria lui filozofie si gandire, lui insusi? Desigur ca este corect. Eu nu fac absolut nimic gresit scriind articole care va ajuta sa puteti discerne falsul de adevar.

Sunt eu si altii gresiti pentru ca îi aplicam lui Branham propriile lui invataturi? Si voi ar trebui sa o faceti fara frica, deoarece Dumnezeu trebuie sa fie Primul si Cel dintai in deciziile voastre de credinta. Dumnezeu deasupra oricarui profet, si oricarui pretins inger.

Sunteti destul de cinstiti si corecti sa faceti asta sau in realitate sunteti niste pui de gostat fricosi si ascunsi la umbra minciunilor lui Branham?

Timpul va dovedi asta.

Va doresc multa inspiratie si curaj. Shalom tuturor.

Dati click pe imagine pentru o buna vizualizare;

Inca un link de pe blogul lui Adi despre falsurile din mesaj: https://exmesajulorei.wordpress.com/2014/11/05/afirmatii-neadevarate/

Continue reading Mesajul.blogspot.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s