Rebekah Dan: Jeanne D’Albret, Princess of the Reformation

Sărbătorim 500 de ani de la Reforma Protestantă 

Dragi cititori,

Domnul a dat harul lui Rebekah Dan, fiica noastră cea mare, să publice o carte ilustrată pentru copii și tineret în legătură cu Reforma Protestantă. O invit pe ea să spună câteva cuvinte.

“Anul acesta sarbatorim 500 de ani de la Reforma Protestanta. O eroină a Reformei mai putin cunoscuta a fost Jeanne D’Albret, o prințesă din Franța. Ea a dorit ca poporul ei sa afle adevarurile proclamate de Martin Luther.  Acesta a fost cel mai important reformator de la apostoli incoace.

Domnul l-a folosit pe Luther ca să repună Scriptura pe locul întâi, si sa proclame indreptățirea prin credința in Domnul Isus, si mântuirea prin har.

Jeanne D’Albret a fost una din cele mai curajoase personalitati din nobilimea vremii. Am dorit ca povestea ei sa fie cunoscuta de copii si tineri ca sa vadă un model demn de urmat.

Mai jos puteti vedea o scurta prezentare video a cărtii. Coperta față-spate sunt atașate mai jos. Cartea se poate găsi pe Amazon si la Barnes & Noble. Sperăm să o traducem si in limba română intr-un viitor apropiat.”

Soli Deo gloria!

 

Sursa: https://ioan8.wordpress.com/2017/09/22/rebekah-dan-a-lansat-o-carte-sarbatorim-500-de-ani-de-la-reforma-protestanta/

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s