Roxana Dragomir, tânăra de 26 de ani care a ales să se sacrifice pentru fiica ei, refuzând avortul după diagnosticul de cancer

1488108800458Și-a amânat tratamentul pentru cancer, alegând să o aducă pe lume pe fiica ei, Maya, a decedat în seara zilei de 24 februarie 2017

Abia reuşesc să-mi adun gândurile să pot relata ce s-a întâmplat. Roxana a decedat în urma cu ceva timp. Din păcate organismul ei nu a mai făcut faţă. În urmă cu 3 zile a intrat in comă, până asta-seara când a făcut infarct nemaiputând fi resuscitată. Nu am cuvinte să pot spune cât de rău ne pare. A fost o curajoasă până in ultimul moment! Nu se mai chinuie acum, este bine! Te iubim enorm Roxana! Vei rămâne tot timpul in inimile noastre! 

Roxana a aflat că este bolnavă de cancer la numai câteva luni după ce a rămas însărcinată.

Nu a renunţat la sarcină, pentru a-şi îngriji mai întai de toate sănătatea, ci a ales să îşi aducă pe lume copila, chiar dacă asta a însemnat să îşi pună în pericol propria viaţă (foto sus – ultima imagine în care apar mama și fiica).

Pentru a supravieţui a trebuit ca Maya sa vină pe lume prematur, iar mamei să i se amputeze piciorul. Roxana a văzut-o pe Maya doar la nastere câteva secunde, urmand ca ea sa fie ținută la incubator, iar Roxana trimisă la alt spital pentru amputarea piciorului”, au scris prietenii şi familia fetei, într-un apel publicat pe Facebook în luna ianuarie a acestui an.

Sursa: https://stiripentruviata.ro/a-murit-roxana-dragomir

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s