Chemarea Mântuitorului

matei-11-28

Veniți la Mine, toți cei trudiți și împovărați, și Eu vă voi da odihnă.
Matei 11:28

Chemarea Mântuitorului

Mântuitorul vede nu numai în mijlocul poporului Său vinovat, ci în lumea întreagă suflete trudite și împovărate de păcate. Domnul știe că păcătosul se obosește inutil, căutând să se izbăvească el însuși. Câte lucruri nu se fac, când povara păcatului apasă asupra cugetului? Dar totul este zadarnic! Starea se înrăutățește mereu. În afară de Fiul lui Dumnezeu, nimeni nu poate da odihnă și pace unui astfel de suflet apăsat de mustrările conștiinței.

Știm că Mântuitorul poate să-i ia păcătosului povara păcatelor, pentru că El Însuși a luat asupra Sa greutatea păcatelor la cruce și a purtat judecata lui Dumnezeu. După ce a împlinit această lucrare desăvârșită, Mântuitorul S-a înălțat în slavă și de acolo invită încă și astăzi, prin Cuvântul Său, pe oricine este trudit și împovărat să vină la El pentru a se bucura de odihna sufletului. Ce lucrare măreață a Mântuitorului!

Ce Mântuitor desăvârșit avem! Îl cunoaște și cititorul acestor rânduri? O, de ne-am încredința viața în mâinile Sale, care au fost străpunse pentru iertarea noastră! Cine se apropie de Mântuitorul va găsi odihnă pentru sufletul său. Câtă nevoie au sufletele noastre de odihnă! De aceea să nu întârziem de a răspunde chemării Mântuitorului: “Veniți la Mine!”. Astăzi este ziua mântuirii; mâine poate fi prea târziu.

SĂMÂNȚA BUNĂ / http://www.gbv.ro/meditatii-zilnice/samanta-buna / Meditație trimisă de Lidia Miu

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s