UITĂ-TE DOAR LA ISUS!

il_fullxfull-799460100_r111Să alergăm…în alergarea care ne stă înainte, să ne uităm țintă … la Isus

Evrei 12:1-2

In cadrul competițiilor atletice din Edmonton, Canada, echipa din Jamaica a concurat la proba de 4 ori 100 metri ștafetă. Cel de-al treilea alergător din ștafetă avea un prieten care concura în paralel la o altă probă. În timp ce aștepta să primească bătul, s-a uitat pentru o clipă la prietenul său ca să vadă cum se descurcă. Greșeală fatală! Tocmai atunci, al doilea alergător al ștafetei îi preda bățul – izbindu-se de el. Firește, jamaicanii au pierdut, întrucât coechipierul lor era preocupat cu altceva. In loc să se focalizeze pe scopul si ținta lui, el a fost atent la altcineva. Ce putem învăța din această relatare? Că trebuie să ne trezim!

La cine privești – la Hristos, sau la ceilalți creștini?

Biserica este ca un spital spiritual: membri ei sunt cu diferite boli si în anumite stadii de creștere spirituală. Așa că, dacă te vei uita la alți creștini, vei fi dezamăgit – dar nu si dacă privești țintă la Isus. Într-o zi, Domnul Isus i-a spus lui Petru cum avea să moară, iar Petru L-a întrebat cum va muri loan. “Doamne, dar cu acesta ce va fi?” Isus i-a spus, “…ce-ti pasă ție? Tu vino după mine!” (loan 21:20-22). Ai urmărit vreodată o echipă de canotaj la Jocurile Olimpice? Cei din barcă nu văd linia de sosire pentru că stau cu spatele la ea si sunt atenți la căpitanul lor. El îi coordonează și îi încurajează, spunându-le: “Vâsliți, vâsliți, vâsliți!” Le impune ritmul și îi păstrează pe traiectoria potrivită.

Cuvântul potrivit pentru azi este acesta – uită-te doar la Isus.

________________________________

Meditație   CUVÂNTUL LUI DUMNEZEU PENTRU ASTĂZIcoordonatori Bob & Debby Gass – www.fundatiaseer.ro – , trimisă de Lidia Miu

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s