Fetelor, aveți grijă de inima voastră!

tumblr_o51ftnW2y51uf48l3o1_540Sunt anumiți băieți care te vor dărâma. Sunt unii care îți vor face inima ca o hârtie mototolită. Astăzi nu o să mă refer la acei băieți care jignesc fetele sau care nu le respectă sau alte chestii de genul ăsta. Mă refer la băieții care par a avea intenții bune cu tine. Dar la aceștia să deschizi ochii (și toată vigilența) de doua ori mai bine.

Sunt momente în care, ca fată (in mod special), sunt vulnerabila. Extrem de vulnerabilă. Sunt momente în care ți se pare toată lumea cu susu’-n jos și nimeni parcă nu te înțelege. Brusc, pe nesimțite, apare un EL în peisaj. Îți acordă atenție. Te întreabă ce ai pățit; cum ești, ce mai faci. Mi se pare perfect normal să facă asta, dar trebuie să fii FOARTE atentă. Pentru că de aici ți se poate schimba pagina complet. Dacă te-a prins, în astfel de momente și tu îți verși amarul, te vei simți mai bine (dar devii vulnerabilă). Îți vei spune ” În sfârșit, cuiva îi pasă de mine”. Acest EL te sfătuiește, îți șterge lacrimile, îți spune că, dacă vei mai păți ceva, să-l suni și vă veți întâlni, să te susțină!

Nimic nevinovat… Numaaaai că intri pe un drum periculos… Unele fete interpretează acest gest frumos și altfel: “Dacă mă place ?? Poate mă place!! Poate simte ceva mai mult pentru mine, altfel sigur nu s-ar fi oprit din treburile lui pentru mine!” Și uite asa, fata sună băiatul și el acceptă întâlnirea (da, am zis bine, fata sună băiatul). Pentru consiliere și ajutor). Ei doi se întâlnesc, ea se deschide și  mai discută și altele, băiatul dă anumite semne și fata interpretează altfel. La un moment dat, se schimbă ceva: el e mai distant, nu mai vorbește dulce, fata nu știe ce să mai facă. Își spune că trebuie să acționeze cumva și se decide să-i mărturisească sentimentele. Băiatul cască ochii mari și spune ” Îmi pare rău, dar eu nu am dat niciun semn că te plac!”. Apoi fata rămâne singură și nu știe ce să mai creadă.

Continue reading libelule-in-plina-noapte.blogspot.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s