URIAȘUL BARNEVERNET A FOST ÎNVINS!

barnevrnet-a-fost-invins-familia-bodnariu 

Vestea victoriei, în cazul familiei Bodnariu, s-a răspândit cu repeziciune, producând lacrimi și bucurie deopotrivă.

de  Samy Tuțac

Cu ajutorul lui Dumnezeu, prin rugăciune, unitate, perseverență și luptă, uriașul Barnevernet a fost învins. În ciuda încercărilor disperate de a-și demonstra invincibilitatea, sistemul de inspirație nazistă, responsabil de distrugerea a mii de familii, a fost pus la punct de compasiunea și dragostea creștină care a făcut scut în jurul lui Marius și Ruth Bodnariu. Dumnezeu este suveran și numai El știe de ce a fost îngăduit acest timp de durere, lacrimi și suferință, dar Îi mulțumim că ne-a ascultat rugăciunile, iar durerea s-a transformat în bucurie și entuziasm. În sfârșit, închinătorii la „perfecțiunea sistemului de protecție norvegian” au primit o lecție usturătoare.

Vom respecta nevoia de liniște și intimitate a familiei Bodnariu și vom continua să ne rugăm pentru ei. Dar, personal consider această victorie, doar o victorie de etapă. Barnevernet este invenția unei ideologii de inspirație nazistă și demonică, iar noi trebuie să facem tot ce putem să-i demascăm ipocrizia și să luptăm pentru stoparea acestui sistem. Această ideologie consideră Statul responsabilul principal de creșterea și educarea copiilor, părinții fiind doar niște amimale reproductive. Acest sistem diabolic nu este prezent doar în Norvegia, ci este tot mai răspândit și continuă să facă victime. Prin drama familiei Bodnariu, Dumnezeu ne-a descoperit atrocitățile celor care fac tot ce pot să distrugă familia tradițională, făcând loc noilor trenduri care promovează punerea nebunilor pe post de șefi la ospiciu.

Îl vom lăuda pe Dumnezeu și-i vom mulțumi pentru această mare victorie, dar nu vom abandona lupta pentru valorile creștine și pentru apărarea familiei biblice. Dacă vrem să lăsăm o moștenire sănătoasă generațiilor următoare trebuie să luptăm ca minoritatea amatorilor de toalete unisex să nu facă, din deviațiile lor, politică de stat.
Samy Tuțac

 P.S. Cât despre cei care ne-au împroșcat cu noroi, credeți că au făcut-o pentru idealuri? Nici vorbă de idealuri! Acești oameni au un singur ideal major „stomacul” și răspund la comenzile sponsorilor lor globaliști. În numele corectitudinii politice, a unei așa zise legalități, oameni corupți în adâncul sufletului lor, obișniți să trăiască dând din gură la comanda celui care plătește mai bine, și-au făcut un ideal din distrugerea acelora care refuză pe față înregimentarea. Dumnezeu să-i ierte!

Sursa: https://rodiagnusdei.wordpress.com/2016/06/03/uriasul-barnevernet-a-fost-invins-samy-tutac/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s