Ambasadorii din Norvegia și autoritățile de resort mint și îmbrobodesc partea română că … “vor face”…!

Presedintele PNL, Calin Popescu Tariceanu (S), soseste la sedinta Delegatiei Permanente a organizatiei judetene, in Baia Mare, joi, 12 martie 2009. GHITA PORUMB / MEDIAFAX FOTO
Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu  / Foto MEDIAFAX
C.P. Tăriceanu, un politician competent și versat, președinte al Senatului României, politicos cu orice doamnă, doar e la a 5-a căsătorie, nu-l prea interesează durerea familiei Bodnariu de vreme ce e mulțumit de acest răspuns primit de la ambasadoarea  Norvegiei la București, doamna Tove Bruvik Westberg:

Mi-a dat asigurari că legislatia norvegiană integrează legislatia internatională privind protectia copilului si că autoritățile vor trata cu profesionalism si cu respectarea legii cazul Bodnariu. Accesul in dosar nu il au decât autoritatile de resort si nu există posibilitatea niciunei interventii”, a mai spus Tariceanu.

Adică, ce ar urma?  Ca legea care va să vină  … cândva… nu peste noapte …  “ar urma sa prevada posibilitatea familiilor din afara Norvegiei sa ia in grija copii, inainte ca acestia sa fie dati spre adoptie. In cazul in care aceasta lege ar fi adoptata, copiii familiei Bodnariu ar putea veni in Romania, poate chiar la unchiul lor,  pana la solutinarea cauzei. Legislatia nu prevede si nici nu ar urma sa prevada posibilitatea adoptiilor internationale”.

Cu durere o spun, nu cred să fie vorba decât de gogoși … încercare mincinoasă de-a ne duce cu vorba, de tergiversare, de  tragere de timp,  să mai slăbim cu presiunea asupra Norvegiei din toate direcțiile, iar ei să-și poată vedea de-ale lor!

Frați români, președinți de camere ale Parlamentului,  președinți de partide, parlamentari, ziariști, dragi părinți: vă rugăm insistent, nu slăbiți cu nimic presiunea de-a solicita eliberarea grabnică a copiilor Bodnariu furați cu vicleșug din sânul cald al familiei! Să nu avem odihnă și liniște până ce copiii Bodnariu nu vor ajunge acasă!

Sursa: http://www.stiripesurse.ro/norvegia-intentioneaza-sa-schimbe-o-lege-importanta

media-145051672903557900

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s