Evenimentul Zilei face un apel de suflet către reprezentanții regatului nordic: “Dați-le copilașii înapoi!”

Photo Agnus DeiFamilia Bodnariu trăiește, de aproape două luni, o experiență sfâșietoare: acuzați de îndoctrinare religioasă, Marius și Ruth – adepți ai cultului Penticostal – și-au pierdut cei cinci copii, micuții fiind luați de autoritățile norvegiene și dați în grija unor familii-surogat

Familia Bodnariu are un istoric clasic pentru un cuplu mixt: s-au cunoscut într-o țară în curs de dezvoltare – România – și au emigrat într-una prosperă – Norvegia. Licențiat în Ingineria Sistemelor și Informatică Aplicată la Universitatea Politehnică București, Marius lucra, inițial, pe postul de controlor de trafic la ROMATSA. Se întâmpla în urmă cu zece ani, când inginerul a și cunoscut- o pe cea care avea să-i devină soție: Ruth, o norvegiană de profesie asistent medical, specializată în Pediatrie. La acea dată, Ruth – adeptă, ca și Marius – a Cultului Penticostal, se afla în țara noastră cu prilejul unui program dedicat ajutorării copiilor străzii din București.


FOTO: Ruth BodnariuCu alte cuvinte, Ruth, o tânără idealistă, serioasă și – să zicem – foarte credincioasă, și-a unit destinul cu Marius, inginer IT – băiat deștept deci -, la fel de serios și de credincios. Au emigrat, cu gândul la un trai decent, în „Țara Fiordurilor”. Nimic mai normal până aici. Cei doi proaspăt însurăței s-au mutat în orașul de baștină al lui Ruth, mizând pe sprijinul părinților acesteia. Marius s-a angajat rapid, ca specialist IT la primăria din orașul Redal, s-au mutat la casa lor, una frumoasă, cu șemineu, și totul părea atât de minunat încât cei doi îndrăgostiți au decis că e timpul ca familia lor să se mărească. Așa s-au născut, în decurs de zece ani, cinci copilași de vis, jumătate vikingi, jumătate valahi.

Continue reading EVZ.RO  Povestea celor 5 frățiori din Norvegia care au fost smulși cu forța de lângă părinții lor.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s