O Perspectivă Asupra încercării familiei Bodnariu: DOMNUL ARE CĂILE SALE!!

marius-si-ruth-bodnariu-photos

GOD HAS HIS WAYS! 

Nu contează absolut deloc linistea din Norvegia, nici mușamalizarea pe care o încearcă autoritățile! Este complet ZERO!!

Imi aduc aminte cum a fost finalizata… Biserica Filadelfia din Bucuresti, unde sunt membrii fratii Bodnariu (ambii, iar fratele Daniel Bodnariu este si pastor). Cand era construita aceasta adunare, Ceausescu a oprit construirea, printr-un ordin. Era suveran, era dictator, avea in mana securitatea, facea orice vroia si oricine comenta sau se opunea risca ani grei de inchisoare (cum au si patit multi)! Cine sa-l biruie pe Ceausescu?? Si pe vremea aia nu exista (ca acum) facebook si iesit in strada ca iti rupea securitatea oasele daca ridicai glasul!!

Parea fara speranta dar s-au strans fratii la rugaciune, pentru ca doar asta puteau face, si se pare ca asta a fost si cel mai bun lucru!! Rugaciunile fratilor de atunci au ajuns la Domnul, care… a gasit cu cale sa intervina (EL, prin putere Sa; nu prin metode omenesti)! Asa se face ca „intamplator” a venit un foarte mare oficial din SUA (cred ca vicepresedinte sau asa ceva; nu sunt sigur), care s-a gasit sa investigheze LIBERTATEA RELIGIOASA din Romania, unde credeti? EXACT LA FILADELFIA SEBASTIAN!! Cand a vazut constructia oprita, s-a dus si „a avut o vorba” cu Ceausescu, care cat era el de dictator, s-a facut mic de tot si asa a fost anulat ordinul de oprire a constructiei si s-a finalizat adunarea!

Continue reading rodiagnusdei.wordpress.com

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s