Vești din Uganda

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Cu poze și informații despre misiune

E nevoie de rugăciuni de susținere  în luarea deciziilor și a lucrării de la  Orfelinat deoarece există opoziție și persecutare a creștinilor.

 

  
  
  

Am plecat dimineața la ora 4 din Resita , aveam primul avion la ora 13:50 din Budapesta.

Calatoria a fost sub protectia Domnului si am putut simțit acest lucru din plin. În Istanbul am ajuns cu întârziere dar cu ajutorul Domnului am prins avionul către Entebbe.

Am aterizat joi dimineața pe aeroportul international din Entebbe unde ne-a așteptat pastorul Joash cu sotia lui si câteva surori din campus. Am calatorit cu toții împreună spre Kampala cu un mic microbuz închiriat de Joash cu această ocazie.

Din microbuz am observat unele imagini parcă desprinse din filme vechi. Case fără ferestre, și deși era foarte devreme se simțea miros de mâncare pe lângă mirosurile pestilențiale de resturi menajere și umane.

Orasele nu sunt prea dezvoltate, doar în capitala Kampala se găsesc zone unde oameni trăiesc la un nivel asemănător (aproximativ) cu cel din orașele europene.

Uganda este o țară foarte săracă dar in acelasi timp o țară foarte scumpă. Oameni sunt zâmbitori si prietenoși dar si multi din ei încearcă să teînșele cu orice ocazie.

O țară care ar putea fi binecuvântată de Dumnezeu dacă ei, acest popor, l-ar pune pe Dumnezeu pe primul loc în viața lor si ar trăi în lumină, adevăr și supunere.

In fiecare noapte a plouat torențial de cand am ajuns aici dar ziua este cald sau foarte cald.

In fiecare dimineata suntem treziti de muezinul moscheii din apropiere care da indemnul pentru rugaciunea zilnica catre allah.

Musulmanii in general se uita cu dispret la noi pentru ca stiu ca suntem la un orfelinat-scoala crestin.

Majoritatea copiilor sunt mici si frumosi si doritori de afectiune din partea celor adulti si tineri.

Ei mănâncă in fiecare zi fasole ciorba cu mamaliga sau fasole ciorba cu pilaf de orez.

Apa de băut si cea pentru utilitati nu este din cele mai curate si bune de folosit pentru fiecare din campus iar energia electrică este doar din când în când.

Vă rugăm să mijlociți pentru noi să fim protejați de atacurile spirituale si de pericolele ce pot apărea din cauza apei sau alimentelor sau a unor persoane care pot fi răuvoitoare.

Sa avem un mesaJ bun si potrivit cu nevoile lor cand le vom vesti Cuvantul Evangheliei.

Sa avem intelepciune in luarea tuturor deciziilor care trebuie sa le luam si de fiecare data cand vorbim cu oricare dintre cei cu care vom lua contact.

Langa noi locuieste o familie de vraci care se impotrivesc de la inceputul lucrarii de aici si care impreuna cu alti a facut destul de mult rau celor din orfelinat. avem nevoie sa ne sustineti in rugaciune in legatura cu aceasta problema care o reprezinta aceasta familie si toate aceste întărituri si puteri demonice să fie distruse de Domnul nostru cel Atotputernic. Lăudat să fie El.

Multumim tuturor în Numele Domnului. Fiți binecuvântați!

Marius și Margareta


  
  

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s