News: Primul post de radio creștin românesc în Phoenix !

Eveniment.

first-romanian-radio-phoenix-arizonaANUNȚ  IMPORTANT

pentru comunitatea creștină română din Arizona, dar și pentru toți potențialii ascultători!

Începând cu data de 6 martie 2015 în orasul Phoenix AZ puteți asculta primul post de radio crestin evanghelic în limba română.

“Cu ajutorul lui Dumnezeu postul de radio crestin First Romanian Radio Arizona a fost deschis recent, pe data de 6 martie 2015. Acest post de radio online poate fi ascultat non-stop pe adresa: http://www.firstromanianradioarizona.com si are ca scop răspândirea Cuvântului lui Dumnezeu prin muzică crestină, predici si emisiuni tematice, dar si informatii relevante pentru comunitatea românească din diaspora.

Vrem să fie de asemenea o unealta prin care să cunoastem, să comunicăm si să colaborăm mai bine cu românii din Arizona, cât si un mijloc de inviorare spirituală pentru toti credincioșii din America și nu numai.

Postul de radio apartine primei biserici baptiste romane din AZ (FRBC, AZ) care anul acesta împlineste 30 de ani de la înființare. Cu siguranță suntem deschisi înspre colaborare cu toti românii care doresc să transmită un mesaj de suflet prin intermediul undelor de radio.

Motto-ul radioului este : Regăsește țara din suflet la First Romanian Radio Arizona ! “

Pastor Ovi Horga
FRBC, AZ
602 / 515.3225

ovihorga@gmail.com

Dumnezeu să binecuvinteze aceasta lucrare, cu multa propășire și mult har!

Sursa: https://rodiagnusdei.wordpress.com/2015/03/16/news-s-a-infiintat-primul-post-de-radio-crestin-romanesc-in-phoenix/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s