Când Dumnezeu e sfințit între noi…

Nicolae GeantaÎl vezi cum lucrează!

Adela are 17 ani. Azi dimineață, la ora 8, am găsit-o pe holul școlii. A alergat cât a putut de repede și mi-a sărit în brate. “M-am predat” a strigat puștoaica făcând curioși poate 10 perechi de ochi! “M-am predat dom’ diriginte, l-am primit pe Isus“.

“Cum ai reusit?”, am întrebat-o curios nu pentru mine cât, pentru asistenții la mărturie. “Păi am fost la o nuntă, mireasa a mărturisit despre viața ei și a încheiat așa <>. Atunci am ieșit plângând în față și i-am predat viața lui Hristos. Am zis << Mă tot urmărești Isuse! La școală am avut un diriginte pocăit, pastor, și mi-ai vorbit, la spital am fost internată cu o pocăită în cameră și mi-ai vorbit, acum mă chemi la Tine… Vin, sunt gata… Ai milă de mine!“.

S-a desprins din îmbrățișare și a fugit spre clasă strigând: “Dumnezeu să vă binecuvânteze dirigu‘!”. Eu am plecat spre altă sală cu larimi în ochi. E prima dată în ultimii 15 ani când încep școala și cineva îmi strigă la prima oră: “Dumnezeu să te binecuvânteze!

M-am bucurat enorm pentru decizia fetei de a-L urma pe Domnul Hristos. Dar și pentru predica mireseii. Pastorilor, ce-ar fi să mai lăsați și miresele să țină speach-uri la nuntă?

Sursa: AICI

Advertisements

One thought on “Când Dumnezeu e sfințit între noi…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s