Allah este dumnezeul care s-a descoperit prin Sfânta Scriptură?

dsc_78992Pastor Ioan Joldeș:  Allah este dumnezeu?  

Aceasta este întrebarea în jurul căreia s-au iscat o mulţime de discuţii (în lumea virtuală) în zilele acestea între credincioşii evanghelici români.

La această întrebare au fost date cel puţin trei răspunsuri:

1. Da.

2. Nu ştim sigur; există această posibilitate.

3. Nu! Categoric nu!

Toţi cei ce au oferit un anumit răspuns se pretind a fi creştini. Ca pastor şi slujitor în Cultul Creștin Penticostal din R omânia, doresc să prezint un răspuns care are legătură cu viaţa bisericilor penticostale din România. În multe biserici aparţinătoare CCPR ne rugăm pentru lucrarea de misiune externă potrivit calendarului de rugăciune pus la dispoziţia noastră de APME. Ieri am avut ca subiect de rugăciune Violenţa în Islam.

Doresc să transmit tuturor celor ce la această întrebarare oferă primele două răspunsuri (oricine ar fi ei!) că mii de credincioşi penticostali (pastori, prezbiteri, diaconi şi ceilalţi credincioşi) ştiu (sunt absolut siguri bazându-se pe revelaţia de Sine a lui Dumnezeu în Sfânta Scriptură şi pe călăuzirea Duhului Sfânt) că Allah şi Dumnezeul care ni s-a descoperit prin Sfânta Scriptură nu se confundă, ci sunt total diferiţi. [Sau, ca să folosim referința recentă a unui alt creștin autentic: “Allah nu este, nu există sau dacă totusi admitem că există putem spune că exista la nivelul imaginarului. Deci nu putem lua imaginarul unor oameni si să-l comparăm cu Dumnezeul infinit.” – Nota editorului]

Solicit public tuturor celor ce seamănă confuzie în mintea credincioşilor aparţinători CCPR să se oprească din această acţiune. Îndemn pe toţi credincioşii aparţinători CCPR să lupte pentru adevărul biblic şi să se opună celor ce seamană confuzia şi minciuna. Aşa să ne ajute singurul Dumnezeu adevărat: Tatăl, Fiul şi Duhul Sfânt!

Sursa: Ioan Joldeș

Nota ed.: Citatul cu “referința recentă ” pt Allah aparține lui Mircea Levi Bradeanu

 

Advertisements

One thought on “Allah este dumnezeul care s-a descoperit prin Sfânta Scriptură?

  1. Corect si adevarat,Pomul bun se cunoaste dupa roadele lui.S-a vazut ce au facut arabii cu allah-ul lor si cu islam-ul lor cu tot.Tot ce este in contradictie cu biblia este paganism.Allah este o masca a lui satana.90% din oamenii de pe intregul pamant crede in Dumnezeul bibliei.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s