VOM PUTEA VORBI PENTRU DUMNEZEU

Jer. 15 19Dacă vei despărţi ce este de preţ de ce este fără preţ, vei fi ca gura Mea.

Ieremia 15:19

Sărmane Ieremia! Dar de ce să fie socotit sărman? Prorocul care plânge era un slujitor ales şi cinstit de Dumnezeu, mai presus de mulţi. Dar, pentru că el spunea adevărul, era dispreţuit. Cuvântul, atât de dulce pentru el, era amar pentru ascultătorii săi; îi era cerut să rămână în credincioşia sa, pentru ca Domnul să continue a vorbi prin el, poporului.

El trebuia să lucreze cu îndrăzneală şi plin de adevăr cu oamenii din timpul său, pentru ca să despartă pe cei ce voiau să meargă cu Dumnezeu, ascultând de poruncile Sale, de cei care se împotriveau. Domnul îl încuraja, făgăduindu-i că el va fi gura Sa.

Ce cinste! Nu doreşte oare orice predicator şi orice credincios să fie ca el? Să vorbească însuşi Dumnezeu prin noi! Ce minune! Cuvântul nostru va fi sigur, adevărat, curat, puternic; el nu se va întoarce fără rod, ci va fi o bincuvântare pentru cei care-l vor primi; iar aceia care-l vor respinge, vor face aceasta spre paguba lor. Această făgăduinţă să fie pentru tine şi toţi lucratorii Domnului! (TEZAURUL PROMISIUNILOR LUI DUMNEZEU
de C.H. SPURGEON – primită prin Email)

1 thought on “VOM PUTEA VORBI PENTRU DUMNEZEU

  1. Cred ca Subiectul ar fi incadrat in,vorbim de Dumnezeu.sau cuvintele Lui Dumnezeu.Ieremia era Un purtator de Cuvint al Lui Dumnezeu.A vorbi pentru Dumnezeu, lasa sa se inteleaga ca Dumnezeu ar avea nevoie sa ii luam partea de apa rare.Am face-o precut Un avocation pentru clientele Lui.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s