RUGACIUNEA ESTE UIMITOARE

f044c36bacc060e1876c634be2ccaeb9În El avem, prin credinţa în El, slobozenia şi apropierea de Dumnezeu cu încredere

Efeseni 3:12

Un învăţător al Bibliei scrie: “Am citit o carte interesantă scrisă de un necredincios care încerca să “facă felul” credinţei creştine. În ciuda lipsei sale de credinţă, am găsit interesant ce spunea el despre rugăciune. El o numea “cea mai mare amăgire din istoria omenirii”, susţinând că dacă ai lucra la General Motors ca un angajat oarecare şi ai dori să-ţi vezi şeful, nu ai avea nici cea mai slabă şansă.

Gândeşte-te puţin. Ce s-ar întâmpla dacă un cetăţean ar încerca să vorbească cu primul ministru? Am încercat să dau un telefon individual doar ca să văd ce se întâmplă. Probabil aş vorbi cu subsecretarul asistentului cuiva, dar puţin probabil cu primul ministru. “Şi astfel”, spune scepticul meu prieten în cartea sa,ce amăgire incredibilă să crezi că în orice moment îi putem da un telefon şefului “întregii maşinării a lumii“.

Şi într-adevăr acest concept al rugăciunii ar fi o amăgire incredibilă … dacă nu ar fi adevărată. Dar ea este … şi este cea mai mare dovadă de bunăvoinţă din partea lui Dumnezeu care este plin de bunătate. Probabil nu vei reuşi niciodată să vorbeşti cu sus-puşii acestei lumi, dar totuşi vei putea vorbi cu cea mai sus-pusă Persoană din univers –  “Şeful întregii maşinării a lumii” aşteaptă răbdător să audă ce ai de spus.

În El avem, prin credinţa în El, slobozenia şi apropierea de Dumnezeu cu încredere” (Efeseni 3:12). Nu ţi se pare uimitor? Astăzi şi în fiecare zi ai marele privilegiu al rugăciunii. Poţi vorbi cu Şeful, îi poţi spune despre îngrijorările şi preocupările tale, îi poţi împărtăşi triumfurile şi bucuriile tale, El are întotdeauna timp să te asculte. Rugăciunea este uimitoare!

____________________

Meditatie: Cuvantul lui Dumnezeu, primit prin Email

1 thought on “RUGACIUNEA ESTE UIMITOARE

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s