FĂ DIN BANII TĂI SLUJITORII LUI!

versete_87

Cine iubeşte argintul, nu se satură niciodată din argint

Edesiastul 3:10

Dacă scopul tău este să prosperi pentru a împlini planul lui Dumnezeu, Dumnezeu te va binecuvânta. Dacă doreşti doar să fii bogat, eşti pe cont propriu! Să remarcăm:

1) Banii pot cumpăra oameni, dar nu prieteni adevăraţi. Christina Onasis, una din cele mai bogate femei din lume, a trebuit să angajeze pe cineva care să joace tenis cu ea şi să iasă cu ea în oraş. Avea atât de mulţi bani, încât nu putea să-i cheltuiască pe toţi, dar totuşi ducea o viață goală şi singuratică. Da, banii pot cumpăra oameni, dar nu prieteni adevăraţi. Vor fi mereu unii care iau, dar de îndată ce banii s-au terminat s-au dus şi ei.

2) Banii pot cumpăra cărţi, dar nu minte. In cartea sa Cele Şapte Secrete, John Hagee scrie “În centrul Universităţii Trinitatea a fost ridicat un minunat turn de rugăciune. În fiecare zi se auzea ecoul muzicii în tot campusul. Dar acel turn de rugăciune a trebuit închis cu o uşă de fier, De ce? Fiindcă unii studenţi, care nu puteau împlini visele academice ale taţilor lor, urcau scările turnului de rugăciune pentru a face un salt spre propriile lor morţi“. Da, banii pot cumpăra cărţi dar nu şi minte.

3) Banii pot cumpăra hrană, dar nu un apetit sănătos. Te-ai gândit vreodată la o farfurie goală ca fiind frumoasă? O farfurie goală devine frumoasă când o persoană dragă ţie suferă de o boală incurabilă. Pregăteşti cele mai rafinate mâncăruri doar pentru a le da la o parte, îngreţoşat de vederea lor. Data viitoare când vezi o farfurie murdară pe masă, mulţumeşte-I lui Dumnezeu pentru mâncarea pe care ţi-a dat-o şi pentru apetitul de a o dori.

Concluzie: fă-L pe Isus Domnul vieții tale şi fă din banii tăi slujitorii Lui!

_________________________________

Din CUVÂNTUL LUI DUMNEZEU PENTRU ASTĂZI – primit prin Email

Sursa foto: https://www.google.com/search?q=cuv%Cuvantul-lui-dumnezeu-pentru-azi.htm

Advertisements

One thought on “FĂ DIN BANII TĂI SLUJITORII LUI!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s