ÎNTOARCE-TE ACOLO UNDE L-AI ÎNTÂLNIT PE ISUS

La pescuit.

Simon Petru le-a zis “Mă duc să prind peşte

loan 21:3

Când Petru s-a hotărât să prindă peşte în acea noapte, se poate să se fi hotărât să scape de tot şi să se ducă acolo unde L-a întâlnit pentru prima oară pe Domnul. Este o mutare bună! Când eşti descurajat, fie te întorci la Cel care te poate mântui, păstra şi satisface,  sau te vei întoarce la ceea ce se petrecea în viaţa ta înainte de a-L fi întâlnit. Nu este o mutare bună! Petru a pescuit toată noaptea şi nu a prins nimic. Poţi învăţa o lecţie de aici.

Dumnezeu a spus bisericii în Apocalipsa: “Ştiu că ai răbdare, că ai suferit din pricina Numelui meu, şi că n-ai obosit. Dar ce am împotriva ta, este că ţi-ai părăsit dragostea dintâi. Adu-ţi, deci, aminte de unde ai căzut; pocăieşte-te, şi întoarce-te la faptele tale dintâi” (Apocalipsa 2:3-5). S-a răcit dragostea ta pentru Hristos? Dacă da, trebuie să te întorci acolo unde L-ai întâlnit prima dată, să-L cauţi din nou aşa cum ai făcut înainte să auzi şi să vezi atâtea, înainte ca presiunile vieţii să te dărâme. “Dar sunt prea ocupat în lucrarea Domnului“, spui tu. Faptul de a fi ocupat şi ariditatea merg mână în mână. Este posibil să arăţi ca un sfânt în curţile Babilonului şi totuşi să fii un răufăcător în curţile Sionului.

De trei ori l-a întrebat Domnul Isus pe Petru: “Mă iubeşti?” În cele din urmă Petru a spus: “Doamne, Tu toate le ştii; ştii că [cât de mult] Te iubesc“.

Oswald Chambers a spus: “Fereşte-te de orice concurează cu loialitatea ta pentru Isus Hristos. Cea mai mare concurenţă faţă de devotamentul pentru Hristos o reprezintă slujirea lui Hristos.

Gândeşte-te la asta!

Din “CUVÂNTUL LUI DUMNEZEU PENTRU ASTĂZI” – primit prin Email

Advertisements

One thought on “ÎNTOARCE-TE ACOLO UNDE L-AI ÎNTÂLNIT PE ISUS

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s