Sponsorizează “copiii orfani”, cu rechizite şcolare

copii-orfani-220x165

Slujire Crestina in colaborare cu Libraria Crestina Maranatha

organizează și în acest an școlar:

 Proiect de misiune crestină de ajutorare a copiilor orfani cu rechizite școlare

Zeci de copii saraci, care au fost in pragul abandonului scolar au primit rechizite, hainute si incaltaminte in toti acesti ani, de cand ne-am inceput activitatea.

In atentia noastra in anul acesta scolar sunt copiii orfani, și, alaturi de noi acum este si Libraria Crestina Maranatha care va sponsoriza o parte din rechizitele pentru acesti copii din veniturile obtinute din vanzari de carti crestine, biblii, romane crestine si alte produse ale librariei. Cei 20 de copii orfani sunt in pericolul de a abandona scoala din cauza saraciei. Cei mai multi dintre ei sunt intr-o situatie foarte dificila. Asta pentru ca, o mare parte dintre ei in urma piederii parintilor sunt crescuti de bunici, care abia supravetuiesc dintr-o mica pensie. Altii sunt crescuti de mame singure, fara loc de munca, care traiesc de pe o zi pe alta numai din alocatia copiilor.

Copii orfani care vor fi ajutati sunt din judetele: Arad, Caras Severin si Hunedoara.

In atentia noastra mai sunt inca alti peste 30 de copii care in toti acesti ani au primit regulat rechizite scolare de la noi. In functie de posibilitatile financiare pe care le vom avea in urma acestei campanii de strangere de fonduri, vor fi ajutati cat mai multi copii. Ne dorim ca in total sa ajungem la 50 de copii ajutati, insa prioritari vor fi copii orfani. De aceea, ne rugam ca Domnul sa miste inimile a cat mai multi frati crestini pentru ca acesti copii sa fie ajutati cu rechizitele scolare. Facem un apel de suflet sa fim alturi de bunicii acestor copii pe ai caror umeri apasa responsabilitatea cresterii si educarii acestor copii. Aceste mame vaduve, care isi cresc cu dragoste copii au nevoie de sustinerea noastra pentru a le oferi copiilor lor rechizitele scolare de care atata nevoie.

Pentru fiecare copil orfan avem nevoie de 150 lei pentru intreg setul de rechizite scolare.

Pentru detalii suplimentare va rugam sa ne contactati la numarul de telefon: 0749 402 098 sau 0766 365 833

Cei care doriti sa donati fonduri pentru cumpararea rechizitelor pentru copii orfani, va rugam sa folositi una din modalitatile de mai jos:

1. Online cu cardul, aici: http://slujirecrestina.ro/doneaza/

2. Prin PayPal, aici: http://slujirecrestina.ro/doneaza/

3. In conturile bancare ale asociatiei crestine umanitare Misiunea Speranta pentru Romania, deschise la Raiffeisen Bank, de mai jos:

IN LEI RO39RZBR0000060012042338 deschis la Raiffeisen Bank

IN EURO RO24RZBR 0000060012189757, la Raiffeisen Bank, CODE SWIFT: RZBRROBU

Echipa Slujire Crestină vă multumeste  pentru ajutor.

Slujire Crestina
http://www.slujirecrestina.ro

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s