Doru Neamtu a fost achitat de orice crima!

Un grup cu Doru Neamtu Dragi Prieteni,

“Mare putere are rugaciunea fierbinte a celui neprihanit!”

Iacov 5:16

Dumnezeu a raspuns rugăminților copiiilor Săi, si s-a arătat Atotputernic astăzi în tribunalul din Tempe.

Fratele nostru Doru Neamtu a fost achitat de orice crima!  Judecatoarea a decis că nu există nici o evidență că Doru a încălcat vreo lege atunci când L-a predicat pe Isus Cristos, și a respins și anulat “cazul” împotriva lui Doru.  Dosarul “criminal” a lui Doru va fi corectat, și nici o urmă nu va rămâne privind arestul lui nedrept.

Ce mare har!  Ce mare Dumnezeu!  Răspunsul vostru fenomenal la apelul de rugăciune m-a copleșit și umilit.  Am intrat în tribunal astazi conștient de faptul că mii si mii de războinici în rugăciune sunt în spatele nostru.  Dumnezeu ne-a dat liniște, pace, întelepciune și curaj, iar la momentul potrivit ne-a dăruit victoria finală.

Daca Dumnezeu este pentru noi, cine va fi impotriva noastra?  Cine va ridica pira impotriva alesilor lui Dumnezeu?” (Rom. 8:31,33).

Doru este bineînteles fericit să fie achitat, si abia asteaptă să vină  ziua de Vineri seara, când se va afla pe același colț de stradă predicând dragostea lui Dumnezeu cu si mai multăa râvnă.

Puteti viziona AICI un scurt “interview” cu Doru, pe care l-am înregistrat chiar  în fața Închisorii din Tempe, unde Doru nu de mult a fost prizonier pentru Evanghelie.

Vă multumesc pentru rugăciunile si încurajarile voastre!  Dragostea si Credincioșia voastră, cât si sprijinul de sacrificiu  pe care multi dintre voi îl acordati misiunii CLAR – Liberty Counsel, fac aceste victorii posibile pentru copiii lui Dumnezeu.

Fie ca si în victoria aceasta, ca si în toate celelalte, Numele lui Isus să fie lăudat, glorificat si înălțat mai presus de orice nume.

Al Vostru Pentru Libertate,

Horatio G. Mihet  
President  
Centru de Libertate American Român (CLAR)
Senior Litigation Counsel     
Liberty Counsel

 

 

 

1 thought on “Doru Neamtu a fost achitat de orice crima!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s